1bkUPJSSeals Kosice vs Apollo Bratislava (14. 06. 2009)

 
Composite Box Score
 

Slovak baseball federation
1bkUPJSSeals Kosice at Apollo Bratislava - Composite Box Score
14. 06. 2009 at Bratislava (Apollo)

1bkUPJSSeals Kosice   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
Chudacik O. 3b 
Palutka V. cf 
Pentek O. ss 
Soltes J. 1b 
Podracky M. p 
Textoris P. c 
Bisto L. rf 
Racko J. 2b 
Kiszely P. lf 
Beer lf 
Totals   33  20  10  11  12  21 

Apollo Bratislava   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
Kosna J. 1b 
Roman M. c 
Sopoci M. cf/p 
Paksi M. p 
Repasky M. p/cf 
Sencak M. rf 
Viskup L. 2b 
Paksi D. ss 
Janovcik M. 3b 
Pisarcik T. lf 
Totals   23  21 

1bkUPJSSeals Kosice   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Podracky Michal W  7.0  23  27  10 
 
Apollo Bratislava   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Repasky Matus L  1.1  13 
Sopoci Martin   2.2  12  18 
Paksi Michal   3.0  15  20 

Umpires - HP: Pesko, Rastislav 1B: Koren, Martin
Start: 10:00 Time: 2:30 Attendance:

 
Play-by-Play
 

Slovak baseball federation
1bkUPJSSeals Kosice at Apollo Bratislava
14. 06. 2009 at Bratislava (Apollo)

1bkUPJSSeals Kosice starters: 64/3b Chudacik O.; 33/cf Palutka V.; 2/ss Pentek O.; 51/1b Soltes J.; 9/p Podracky M.; 22/c Textoris P.; 15/rf Bisto L.; 55/2b Racko J.; 17/lf Kiszely P.;

Apollo Bratislava starters: 27/1b Kosna J.; 33/c Roman M.; 21/cf Sopoci M.; 23/p Repasky M.; 10/rf Sencak M.; 5/2b Viskup L.; 25/ss Paksi D.; 38/3b Janovcik M.; 83/lf Pisarcik T.;

1bkUPJSSeals Kosice 1st - Chudacik O. walked. Chudacik O. stole second. Palutka V. walked. Pentek O. walked; Palutka V. advanced to second; Chudacik O. advanced to third. Pentek O. advanced to second on a wild pitch; Palutka V. advanced to third on a wild pitch; Chudacik O. scored on a wild pitch. Soltes J. hit by pitch. Podracky M. singled to left field, RBI; Soltes J. advanced to second; Pentek O. advanced to third; Palutka V. scored. Textoris P. flied out to ss. Bisto L. reached on a fielder's choice; Podracky M. advanced to second; Soltes J. advanced to third; Pentek O. out at home c unassisted. Racko J. walked, RBI; Bisto L. advanced to second; Podracky M. advanced to third; Soltes J. scored. Kiszely P. walked, RBI; Racko J. advanced to second; Bisto L. advanced to third; Podracky M. scored. Chudacik O. flied out to 2b. 4 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Apollo Bratislava 1st - Kosna J. struck out. Roman M. popped up to p. Sopoci M. singled to center field. Repasky M. lined out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

1bkUPJSSeals Kosice 2nd - Palutka V. flied out to ss. Pentek O. doubled to left field. Pentek O. advanced to third on a wild pitch. Soltes J. walked. Soltes J. advanced to second on a wild pitch; Pentek O. scored on a wild pitch. Sopoci M. to p. Repasky M. to cf. Podracky M. struck out. Soltes J. stole third. Textoris P. flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Apollo Bratislava 2nd - Sencak M. popped up to 1b. Viskup L. grounded out to 2b. Paksi D. flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

1bkUPJSSeals Kosice 3rd - Bisto L. walked. Racko J. walked; Bisto L. advanced to second. Racko J. stole second; Bisto L. stole third. Kiszely P. walked. Chudacik O. singled to first base, RBI; Kiszely P. advanced to second; Racko J. advanced to third; Bisto L. scored. Palutka V. lined into double play 3b to 2b, RBI; Kiszely P. out on the play; Racko J. scored. Chudacik O. stole second. Chudacik O. stole third. Pentek O. flied out to lf. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Apollo Bratislava 3rd - Janovcik M. struck out. Pisarcik T. flied out to 3b. Kosna J. flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

1bkUPJSSeals Kosice 4th - Soltes J. walked. Podracky M. reached on a fielding error by ss; Soltes J. advanced to second. Textoris P. grounded out to p, SAC; Podracky M. advanced to second; Soltes J. advanced to third. Bisto L. reached on an error by 3b; Soltes J. scored, unearned. Racko J. singled to right field; Bisto L. advanced to second; Podracky M. advanced to third. Racko J. advanced to second on a wild pitch; Bisto L. advanced to third on a wild pitch; Podracky M. scored on a wild pitch, unearned. Kiszely P. struck out. Chudacik O. reached on an error by lf, advanced to third; Racko J. scored, unearned; Bisto L. scored, unearned. Chudacik O. scored on a throwing error by ss, unearned. Palutka V. hit by pitch. Palutka V. stole second. Pentek O. reached on a fielding error by 3b; Palutka V. advanced to third. Palutka V. scored on a passed ball, unearned. Pentek O. stole second. Soltes J. flied out to ss. 6 runs, 1 hit, 5 errors, 1 LOB.

Apollo Bratislava 4th - Roman M. singled to center field. Sopoci M. reached on a fielder's choice; Roman M. advanced to second on a throwing error by ss, advanced to third. Sopoci M. stole second. Repasky M. flied out to ss. Sencak M. flied out to cf. Viskup L. grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

1bkUPJSSeals Kosice 5th - Paksi M. to p for Sopoci M.. Podracky M. grounded out to ss. Textoris P. struck out. Bisto L. grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Apollo Bratislava 5th - Paksi D. walked. Paksi D. advanced to second on a throwing error by ss. Janovcik M. flied out to ss. Pisarcik T. reached on a fielder's choice. Kosna J. hit by pitch; Pisarcik T. advanced to second; Paksi D. advanced to third. Roman M. reached on a fielder's choice; Kosna J. advanced to second; Pisarcik T. out on double play 3b to c; Paksi D. out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

1bkUPJSSeals Kosice 6th - Racko J. struck out. Kiszely P. singled to shortstop. Chudacik O. singled to left field; Kiszely P. advanced to second. Palutka V. walked; Chudacik O. advanced to second; Kiszely P. advanced to third. Pentek O. flied out to cf. Soltes J. hit by pitch, RBI; Palutka V. advanced to second; Chudacik O. advanced to third; Kiszely P. scored. Podracky M. struck out. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Apollo Bratislava 6th - Beer to lf for Kiszely P.. Paksi M. walked. Repasky M. flied out to rf. Sencak M. grounded into double play p to ss to 1b; Paksi M. out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

1bkUPJSSeals Kosice 7th - Textoris P. reached on a fielding error by 1b. Textoris P. advanced to second on a wild pitch. Bisto L. walked. Racko J. singled to third base; Bisto L. advanced to second; Textoris P. advanced to third. Beer struck out. Chudacik O. singled to right center, 2 RBI; Racko J. advanced to third; Bisto L. scored, unearned; Textoris P. scored, unearned. Racko J. scored on a throwing error by 1b, unearned. Palutka V. tripled to right center, RBI; Chudacik O. scored, unearned. Pentek O. flied out to cf, SAC, RBI; Palutka V. scored, unearned. Soltes J. hit by pitch. Podracky M. doubled to left field, RBI; Soltes J. scored, unearned. Textoris P. flied out to rf. 6 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

Apollo Bratislava 7th - Viskup L. grounded out to 2b. Paksi D. grounded out to ss. Janovcik M. walked. Pisarcik T. reached on a fielder's choice; Janovcik M. out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


1bkUPJSSeals Kosice 20, Apollo Bratislava 0 (14. 06. 2009 at Bratislava)
----------------------------------------------------------------------
1bkUPJSSeals Kosice. 412 601 6 - 20 10  2
Apollo Bratislava... 000 000 0 -  0  2  7
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: 1bkUPJSSeals Kosice - Podracky Michal and Textoris P.. Apollo Bratislava -
Repasky Matus; Sopoci Martin(2); Paksi Michal(5) and Roman Martin.
Win-Podracky Michal  Loss-Repasky Matus  T-2:30  A-0