EIB
EIBlogo 

Vojvodina Novi Sad vs B.C. Zagreb (25. 06. 2017)

 
Composite Box Score
 

2017
B.C. Zagreb 13, Vojvodina Novi Sad 2 - Composite Box Score
25. 06. 2017 at Zagreb (B.C.)

Vojvodina Novi Sad   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SIJACIC I. c 
MILANKOV N. 2b/p 
BEREC A. cf 
IGNJATOVIC N rf 
MILOVANOVIC 1b 
KOZJAK D. ss/p 
RADICEV N. 3b 
TOLMAC D. lf 
STEFANOVIC G dh/2b 
MARJANOVIC p 
Totals   30  18 

B.C. Zagreb   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MARINIC N. cf 
BOSNJAK J. ss 
STANCIC-VIDR p/3b 
HRSAK J. rf/lf 
IVANCAN Z. 2b 
KRZNAREVIC B c 
MEKTIC L. 1b  10 
KOREN D. 3b/rf 
SIMICEVIC M. lf/p 
Totals   29  13  13  21  13 

Vojvodina Novi Sad   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
MARJANOVIC L  2.0  15    
MILANKOV Nenad   2.0  11  12    
KOZJAK Danijel   2.0  11  13    
 
B.C. Zagreb   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
STANCIC-VIDRAC Fran W  5.0  22  22    
SIMICEVIC Mateo   2.0    

Umpires - HP: GLASNOVIC 1B: GOLUB
Start: 11:00 Time: 2:48 Attendance:
Game notes: SCORER: MARUSIC Mario, DE: MOZOLA Pavol B42

 
Play-by-Play
 

2017
B.C. Zagreb 13, Vojvodina Novi Sad 2
25. 06. 2017 at Zagreb (B.C.)

Vojvodina Novi Sad starters: 24/c SIJACIC I.; 3/2b MILANKOV N.; 4/cf BEREC A.; 21/rf IGNJATOVIC N; 13/1b MILOVANOVIC; 36/ss KOZJAK D.; 27/3b RADICEV N.; 7/lf TOLMAC D.; 0/dh STEFANOVIC G; 2/p MARJANOVIC;

B.C. Zagreb starters: 9/cf MARINIC N.; 91/ss BOSNJAK J.; 6/p STANCIC-VIDR; 4/rf HRSAK J.; 20/2b IVANCAN Z.; 7/c KRZNAREVIC B; 16/1b MEKTIC L.; 24/3b KOREN D.; 81/lf SIMICEVIC M.;

Vojvodina Novi Sad 1st - SIJACIC I. flied out to 2b. MILANKOV N. flied out to cf. BEREC A. singled to shortstop. IGNJATOVIC N singled to center field, advanced to second on the throw, RBI; BEREC A. scored. IGNJATOVIC N stole third. MILOVANOVIC grounded out to p. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

B.C. Zagreb 1st - MARINIC N. singled to third base. MARINIC N. advanced to second on a passed ball. BOSNJAK J. walked. BOSNJAK J. advanced to second on a wild pitch; MARINIC N. advanced to third on a wild pitch. STANCIC-VIDR singled to shortstop, advanced to second on the throw, advanced to third on the error, RBI; BOSNJAK J. advanced to third, scored on an error by c, unearned; MARINIC N. scored. STANCIC-VIDR scored on a passed ball, unearned. HRSAK J. doubled to center field. IVANCAN Z. lined into double play 2b unassisted; HRSAK J. out on the play. KRZNAREVIC B flied out to 1b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 0 LOB.

Vojvodina Novi Sad 2nd - KOZJAK D. grounded out to 2b. RADICEV N. struck out, out at first c to 1b. TOLMAC D. flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

B.C. Zagreb 2nd - MEKTIC L. walked. KOREN D. walked; MEKTIC L. advanced to second. SIMICEVIC M. grounded out to p, SAC; KOREN D. advanced to second; MEKTIC L. advanced to third. MARINIC N. singled to shortstop, RBI; MEKTIC L. scored. BOSNJAK J. walked; MARINIC N. advanced to second; KOREN D. advanced to third. STANCIC-VIDR flied out to lf, SF, RBI; KOREN D. scored. BOSNJAK J. stole second; MARINIC N. stole third. BOSNJAK J. advanced to third on a wild pitch; MARINIC N. scored on a wild pitch. HRSAK J. hit by pitch. HRSAK J. advanced to second on the error; BOSNJAK J. scored on an error by c, unearned. IVANCAN Z. walked. HRSAK J. scored on an error by lf, unearned. IVANCAN Z. stole second. KRZNAREVIC B struck out, out at first c to 1b. 5 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

Vojvodina Novi Sad 3rd - STEFANOVIC G flied out to lf. SIJACIC I. grounded out to 3b. MILANKOV N. singled to center field. MILANKOV N. advanced to second on a passed ball. BEREC A. flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B.C. Zagreb 3rd - MILANKOV N. to p. STEFANOVIC G to 2b. / for MARJANOVIC. MEKTIC L. singled to third base. KOREN D. tripled to left field, RBI; MEKTIC L. scored. SIMICEVIC M. struck out. MARINIC N. flied out to rf. BOSNJAK J. tripled to center field, RBI; KOREN D. scored. STANCIC-VIDR singled to shortstop, RBI; BOSNJAK J. scored. STANCIC-VIDR advanced to second on a wild pitch. HRSAK J. flied out to lf. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Vojvodina Novi Sad 4th - IGNJATOVIC N grounded out to ss. MILOVANOVIC reached on an error by ss. KOZJAK D. reached on an error by ss, advanced to second on the error; MILOVANOVIC out at second 2b to ss. RADICEV N. singled to left field, advanced to second on the throw; KOZJAK D. advanced to third. TOLMAC D. flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

B.C. Zagreb 4th - IVANCAN Z. singled to right field. IVANCAN Z. stole second. IVANCAN Z. stole third. KRZNAREVIC B struck out. MEKTIC L. struck out. KOREN D. walked. KOREN D. advanced to second on a fielder's choice. SIMICEVIC M. struck out, out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Vojvodina Novi Sad 5th - STEFANOVIC G grounded out to ss. SIJACIC I. grounded out to p. MILANKOV N. singled to second base. MILANKOV N. stole second. BEREC A. reached on an error by 3b; MILANKOV N. advanced to third on the error. BEREC A. advanced to second on a fielder's choice. IGNJATOVIC N struck out. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

B.C. Zagreb 5th - MILANKOV N. to ss. KOZJAK D. to p. MARINIC N. fouled out to c. BOSNJAK J. singled to first base. BOSNJAK J. stole second. STANCIC-VIDR walked. HRSAK J. reached on an error by ss; STANCIC-VIDR advanced to second; BOSNJAK J. advanced to third. IVANCAN Z. flied out to rf. KRZNAREVIC B flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

Vojvodina Novi Sad 6th - STANCIC-VIDR to 3b. HRSAK J. to lf. KOREN D. to rf. SIMICEVIC M. to p. MILOVANOVIC flied out to 3b. KOZJAK D. grounded out to 2b. RADICEV N. singled to left field. RADICEV N. advanced to second on a passed ball. TOLMAC D. grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

B.C. Zagreb 6th - MEKTIC L. singled to right field. KOREN D. singled to right field; MEKTIC L. advanced to second. SIMICEVIC M. grounded out to 3b; KOREN D. advanced to second; MEKTIC L. advanced to third. MARINIC N. reached on a fielder's choice to shortstop, RBI; KOREN D. out at second ss to 2b; MEKTIC L. scored. MARINIC N. stole second. BOSNJAK J. walked. MARINIC N. stole third. STANCIC-VIDR singled to first base, RBI; BOSNJAK J. advanced to third; MARINIC N. scored. HRSAK J. flied out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

Vojvodina Novi Sad 7th - STEFANOVIC G grounded out to 3b. SIJACIC I. hit by pitch. SIJACIC I. stole second. MILANKOV N. singled to second base, advanced to second on the throw; SIJACIC I. advanced to third. BEREC A. singled to second base, RBI; MILANKOV N. advanced to third, out at home 2b to c; SIJACIC I. scored. IGNJATOVIC N reached on a fielder's choice to second base; BEREC A. out at second 2b to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


B.C. Zagreb 13, Vojvodina Novi Sad 2 (25. 06. 2017 at Zagreb)
----------------------------------------------------------------------
Vojvodina Novi Sad.. 100 000 1 -  2  8  4
B.C. Zagreb......... 353 002 X - 13 13  3
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Vojvodina Novi Sad - MARJANOVIC; MILANKOV Nenad(3); KOZJAK Danijel(5) and SIJACIC Ivan
. B.C. Zagreb - STANCIC-VIDRAC Fran; SIMICEVIC Mateo(6) and KRZNAREVIC Borna.
Win-STANCIC-VIDRAC Fran  Loss-MARJANOVIC  T-2:48  A-0
Game notes:
SCORER: MARUSIC Mario, DE: MOZOLA Pavol
B42