EIB
EIBlogo 

Vojvodina Novi Sad vs Medvednica Zagreb (25. 05. 2019)

 
Composite Box Score
 

2019
Medvednica Zagreb 13 (5-0), Vojvodina Novi Sad 12 (4-3) - Composite Box Score
25. 05. 2019 at Zagreb (Jarun)

Vojvodina Novi Sad   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
SIJACIC I. c 
MILANKOV N. cf 
KATO K. p/ss 
IGNJATOVIC N 3b 
MILOVANOVIC 1b 
PANTELIC A. lf 
BABIC O. ph/lf 
SARAVOLAC V. 2b 
VAJDIC S. ss 
KOZJAK D. p 
BOSKOVIC S. rf 
Totals   44  12  15  24 

Medvednica Zagreb   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERIS I. ss 
ANTOLOVIC D. c 
JERBIC H. rf 
JERBIC D. 1b 
GUSTIN D. cf 
ANDREJEVIC A dh 
BALENT M. 3b 
SOKOL I. lf/2b 
MANDIC D. 2b/p 
BERIS Al. p/lf 
Totals   41  13  21  10  27  12 

Vojvodina Novi Sad   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
KATO Kodai   4.0  14  10  10  23  26 
KOZJAK Danijel L,2-2  4.0  18  23 
 
Medvednica Zagreb   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERIS Alen W,1-0  6.2  14  12  37  38  11 
MANDIC Damir S,1  2.1 

Umpires - HP: MARUSIC M 1B: MARUSIC M
Start: 15:00 Time: Attendance:
Game notes: Scorers - CESAR Danijel, DE: MOZOLA Pavol B_20

 
Play-by-Play
 

2019
Medvednica Zagreb 13 (5-0), Vojvodina Novi Sad 12 (4-3)
25. 05. 2019 at Zagreb (Jarun)

Vojvodina Novi Sad starters: 14/c SIJACIC I.; 20/cf MILANKOV N.; 22/p KATO K.; 4/3b IGNJATOVIC N; 9/1b MILOVANOVIC; 10/lf PANTELIC A.; 12/2b SARAVOLAC V.; 23/ss VAJDIC S.; 24/rf BOSKOVIC S.;

Medvednica Zagreb starters: 91/ss BERIS I.; 89/c ANTOLOVIC D.; 14/rf JERBIC H.; 38/1b JERBIC D.; 10/cf GUSTIN D.; 92/dh ANDREJEVIC A; 13/3b BALENT M.; 25/lf SOKOL I.; 45/2b MANDIC D.; 36/p BERIS Al.;

Vojvodina Novi Sad 1st - SIJACIC I. grounded out to 3b. MILANKOV N. tripled to left center. KATO K. fouled out to 1b. IGNJATOVIC N singled to pitcher, RBI; MILANKOV N. scored. MILOVANOVIC doubled to third base, RBI; IGNJATOVIC N scored. MILOVANOVIC out at second c to ss to 2b, caught stealing. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

Medvednica Zagreb 1st - BERIS I. walked. BERIS I. advanced to second on a wild pitch. ANTOLOVIC D. singled to second base; BERIS I. advanced to third. BERIS I. stole home. ANTOLOVIC D. out at second c to 2b, caught stealing. JERBIC H. struck out swinging. JERBIC D. flied out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Vojvodina Novi Sad 2nd - PANTELIC A. struck out looking. SARAVOLAC V. singled through the left side, advanced to second on an error by rf. VAJDIC S. reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; SARAVOLAC V. advanced to third, scored on the error, unearned. BOSKOVIC S. doubled through the left side, RBI; VAJDIC S. scored, unearned. BOSKOVIC S. advanced to third on a wild pitch. SIJACIC I. flied out to ss. MILANKOV N. singled to shortstop, RBI; BOSKOVIC S. scored, unearned. MILANKOV N. stole second. KATO K. singled to left field; MILANKOV N. advanced to third. KATO K. stole second. IGNJATOVIC N flied out to cf. 3 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

Medvednica Zagreb 2nd - GUSTIN D. singled through the left side. ANDREJEVIC A grounded out to 3b; GUSTIN D. advanced to second. BALENT M. grounded out to 2b; GUSTIN D. advanced to third. SOKOL I. singled to third base, RBI; GUSTIN D. scored. MANDIC D. singled to left field; SOKOL I. advanced to second. BERIS I. doubled to center field, 2 RBI; MANDIC D. scored; SOKOL I. scored. ANTOLOVIC D. grounded out to 1b unassisted. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

Vojvodina Novi Sad 3rd - MILOVANOVIC flied out to p. PANTELIC A. grounded out to 2b. SARAVOLAC V. singled through the right side. SARAVOLAC V. stole second. VAJDIC S. struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Medvednica Zagreb 3rd - JERBIC H. singled to third base. JERBIC D. struck out swinging. GUSTIN D. flied out to 2b. ANDREJEVIC A singled to second base; JERBIC H. advanced to second. BALENT M. singled through the left side, RBI; ANDREJEVIC A advanced to third; JERBIC H. scored. BALENT M. out at second c to 2b, caught stealing. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Vojvodina Novi Sad 4th - BOSKOVIC S. singled to right field. SIJACIC I. grounded out to 3b; BOSKOVIC S. advanced to second. MILANKOV N. singled through the left side; BOSKOVIC S. advanced to third. MILANKOV N. advanced to second on a balk; BOSKOVIC S. scored on a balk. KATO K. reached on an error by lf, advanced to second on the error; MILANKOV N. advanced to third, scored on the error, unearned. IGNJATOVIC N singled to shortstop, RBI; KATO K. scored, unearned. MILOVANOVIC lined out to 3b; IGNJATOVIC N advanced to second on a throwing error by 3b. PANTELIC A. reached on an error by cf, advanced to second on the error; IGNJATOVIC N scored on the error, unearned. SARAVOLAC V. lined out to 1b. 4 runs, 3 hits, 3 errors, 1 LOB.

Medvednica Zagreb 4th - SOKOL I. singled to shortstop. MANDIC D. singled to pitcher; SOKOL I. advanced to second. BERIS I. singled to pitcher; MANDIC D. advanced to second; SOKOL I. advanced to third. ANTOLOVIC D. singled through the right side, RBI; BERIS I. advanced to second; MANDIC D. advanced to third; SOKOL I. scored. ANTOLOVIC D. advanced to second on a wild pitch; BERIS I. advanced to third on a wild pitch; MANDIC D. scored on a wild pitch. JERBIC H. walked. ANTOLOVIC D. advanced to third on a wild pitch; BERIS I. scored on a wild pitch. JERBIC D. singled to right field, RBI; JERBIC H. advanced to third; ANTOLOVIC D. scored. GUSTIN D. flied out to cf, SF, RBI; JERBIC H. scored. ANDREJEVIC A reached on a fielder's choice to right field; JERBIC D. out at second rf to 2b. BALENT M. singled to left field; ANDREJEVIC A advanced to second. BALENT M. stole second; ANDREJEVIC A stole third. SOKOL I. flied out to 2b. 5 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

Vojvodina Novi Sad 5th - VAJDIC S. flied out to rf. BOSKOVIC S. walked. SIJACIC I. singled to center field, RBI; BOSKOVIC S. scored. MILANKOV N. reached on a fielder's choice to pitcher, advanced to second on an error by 2b, assist by p; SIJACIC I. out at second p to 2b. KATO K. reached on an error by ss, advanced to second on the error; MILANKOV N. scored on the error, unearned. KATO K. advanced to third on a wild pitch. KATO K. out at third c to 3b, caught stealing. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 0 LOB.

Medvednica Zagreb 5th - KATO K. to ss. KOZJAK D. to p for VAJDIC S.. MANDIC D. hit by pitch. MANDIC D. advanced to second on a wild pitch. BERIS I. struck out swinging. ANTOLOVIC D. singled to shortstop. JERBIC H. doubled to center field, RBI; ANTOLOVIC D. advanced to third, out at home cf to c, caught stealing; MANDIC D. scored. JERBIC D. walked. GUSTIN D. grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Vojvodina Novi Sad 6th - IGNJATOVIC N flied out to cf. MILOVANOVIC fouled out to c. PANTELIC A. flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Medvednica Zagreb 6th - ANDREJEVIC A singled to shortstop. BALENT M. flied out to 3b. SOKOL I. flied out to rf. MANDIC D. walked; ANDREJEVIC A advanced to second. BERIS I. doubled to center field, 2 RBI; MANDIC D. scored; ANDREJEVIC A scored. ANTOLOVIC D. flied out to 1b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Vojvodina Novi Sad 7th - SARAVOLAC V. flied out to ss. KOZJAK D. grounded out to ss. BOSKOVIC S. singled to second base. SIJACIC I. singled to second base; BOSKOVIC S. advanced to second. MILANKOV N. reached on an error by 3b; SIJACIC I. advanced to second on the error; BOSKOVIC S. advanced to third on the error. BERIS Al. to lf for ANDREJEVIC A. SOKOL I. to 2b. MANDIC D. to p. / for BERIS Al.. SIJACIC I. stole third; BOSKOVIC S. stole home. KATO K. flied out to lf. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Medvednica Zagreb 7th - JERBIC H. singled to right field. JERBIC D. flied out to ss. GUSTIN D. singled to center field; JERBIC H. advanced to second. BERIS Al. flied out to lf. BALENT M. flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Vojvodina Novi Sad 8th - IGNJATOVIC N singled up the middle. MILOVANOVIC reached on a fielder's choice to third base; IGNJATOVIC N out at second 3b to 2b. BABIC O. pinch hit for PANTELIC A.. BABIC O. hit by pitch; MILOVANOVIC advanced to second. SARAVOLAC V. flied out to lf. KOZJAK D. grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Medvednica Zagreb 8th - BABIC O. to lf. SOKOL I. grounded out to 3b. MANDIC D. fouled out to 3b. BERIS I. walked. ANTOLOVIC D. singled to center field; BERIS I. advanced to third. JERBIC H. intentionally walked; ANTOLOVIC D. advanced to second. JERBIC D. grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Vojvodina Novi Sad 9th - BOSKOVIC S. flied out to 2b. SIJACIC I. walked. SIJACIC I. out at second c to 2b, caught stealing. MILANKOV N. flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


Medvednica Zagreb 13, Vojvodina Novi Sad 12 (25. 05. 2019 at Zagreb)
----------------------------------------------------------------------
Vojvodina Novi Sad.. 230 420 100  - 12 15  0      (4-3)
Medvednica Zagreb... 131 512 00X  - 13 21  8      (5-0)
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: Vojvodina Novi Sad - KATO Kodai; KOZJAK Danijel(5) and SIJACIC Ivan.
Medvednica Zagreb - BERIS Alen; MANDIC Damir(7) and ANTOLOVIC Danijel.
Win-BERIS Alen(1-0)  Save-MANDIC Damir(1)  Loss-KOZJAK Danijel(2-2)  T-  A-0
Game notes:
Scorers - CESAR Danijel, DE: MOZOLA Pavol
B_20